Katalog 2018 | Reference | klen@klen.hr | +385 (0)91 794 2394

O nama

Ariš drvo

Klen d.o.o.

Klen d.o.o. je obiteljsko poduzeće osnovano 1990. godine. te se od tada progresivno razvija uz paralelno širenje poslovanja. Širok proizvodni program iz  kojeg izdvajamo proizvodnju i montažu raznih drvnih konstrukcija, vanjsko oblaganje podova- decking, ali i moderan pristup korištenju drva pri uređenju interijera, rezultat je dugogodišnjeg rada i predanosti.

Podkrijepljeni dosadašnjim radovima, u zemlji i inozemstvu,  svojim klijentima jamčimo kvalitetu i pouzdanost, a naš Vam  stručni tim sa svojim savjetima i idejnim rješenjima stoji svakodnevno na raspolaganju.

Proizvodni kapaciteti i suvremena tehnologija

Uvođenje modernih, tehnološki naprednih strojeva za obradu drva te suvremeno opremljeni proizvodni pogon, omogućili su našem stručnom timu približavanje, kako potrebama kupaca, tako i aktualnim trendovima na tržištu.

Krajem 2017. i u prvoj polovici 2018. godine nabavljeno je još nekoliko novih visokotehnoloških strojeva čiju je nabavu sufinancirala Europska unija iz europskog fonda za strukturni razvoj.

Sav materijal ugrađen u naše proizvode ima potrebne certifikate i ateste. Veliki skladišni prostor koji se prostire na 2000 m2 zatvorenog i 3000 m2 otvorenog prostora omogućava nam manipulaciju velikom količinom materijala te zato,  na svaki Vaš zahtjev možemo pravovremeno odgovoriti.